T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
AYDIN / ÇİNE - Çine Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Tarihçe

Eyl

Eyl

Ock

May

May

Ara

Teknolojinin gelişimi insanın değişim ve gelişimi ile paralellik teşkil eder. Bu bağlamda teknolojinin gelişimi sayesinde insanlığın yaşam kaliteside yükselmiş olur. Bir ülkede Makine Teknolojisi alanı ne kadar gelişmişse, o ülke insanlarının hayat standardı, o kadar yüksek olur. Makine Teknolojisi Alanı ekonomik kalkınmanın temelidir. Alan ülkemiz ve dünyada hızla ilerlemektedir, getirisi ve katma değeri ile de ekonominin lokomotifi olmaktadır.

Ara

Teknolojik hayatta iş ve insan birbirini tamamlayan iki unsurdur. İnsanın yetkin ve mutlu olabilmesi, toplumun ekonomik ve sosyal hayatına katkıda bulunabilmesi için yetenekleri ve bilgisi doğrultusunda bir meslek sahibi olması gerekir. Bunun yolu da uygun bir mesleki eğitimden geçmektedir.

Ara

Bilgi çağında olduğumuz, internetin hayatımızın birçok alanına girdiği ve Bilgisayar Teknolojilerinin öneminin gün geçtikçe arttığı şu dönemlerde, Bilgisayar ve Bilişimin önemini kavramanın oldukça basit olduğunu düşünüyoruz. Okulumuzda okutulan alanlardan birisi olan Bilişim Teknolojileri Alanı, Türkiyenin Bilişim sektörüne kalifiye eleman yetiştirmeyi amaçlamaktadır. Günümüzde en çok elemana ihtiyaç duyulan alanlardan birisi Bilişim sektörüdür. İyi bir eğitim almış ve kendini yetiştirmiş bireyin işsiz kalması neredeyse imkansızdır. Sizde geleceğin mesleğine sahip olmak, hayatınızı garanti altına almak istiyorsanız okulumuza gelip kayıt yaptırınız. Mezun olduğunuzda aşağıdaki imkanlar sizi beklemektedir

Ara

Okulumuz Aydın iline bağlı Çine ilçesinin güneyinde yer almış olup, yaklaşık 34000 m2 arazi üzerine kurulmuştur.