Mrt

İlçe Toplum Sağlığı diyetisyeni Hatice Kübra Beköz   tarafından okulumuz 9. ve 10. sınıf öğrencilerine yönelik "Sağlıklı Beslenme ve Obozite ile Mücadele" ile ilgili seminer düzenlenmiştir.

Mrt

21 Mart Dünya Şiir Günü dolayısıyla yapılan etkinlikte öğrencilerimizin kendi yazdıkları ve  ünlü şairlerimizden okudukları şiirler büyük beğeni topladı.

Halk Ozanımız Aşık Veysel'i de bu programla andık.

Emeği geçen idareci,öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Etkinlikleri kapsamında Milli Muharip Uçağımız KAAN'ın bugünlere geliş hikayesini tüm öğrencilerimizle birlikte izledik.

Mrt

Mesleki ve Teknik Eğitimi Tanıtma Çalışmaları kapsamında Akçaova Ortaokulu 8.sınıf öğrencilerine okulumuzdaki alanların tanıtımını yaptık.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109.yılında bu vatan uğruna toprağa düşmüş aziz şehitlerimizi anıyoruz. Ruhları şad olsun.

"Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır, toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır" sözünün anlam bulduğu bu kutlu günde törenin hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimiz Ahmet Yörür,Aslı Duman , Bünyamin Çiftçi ve öğrencilerine, ayrıca afişleri tasarlayan 11-E Bilişim sınıfına  teşekkür ediyoruz.

Mrt

Çine İlçe Sağlık Müdürlüğünde görevli Dr. İrem ERDOĞAN  tarafından "Pulmoner Rehabilitasyon haftası ve Dünya Böbrek Günü" eğitimi verildi.

"Bak İstiklal Harbi'nde  biz bu vatanı

Başı başa vere vere kurtardık

İnanmazsan git konuştur atanı

Kara günler göre göre kurtardık

Yedi iklim dört köşede her yanda

Kim duymamış Türk'ü ulu cihanda

Kars'ta,Erzurum'da,Bitlis'te,Van'da

Yüz bin şehit vere vere kurtardık"

İstiklal Marşı'mızın kabulünün 103. yılında milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy ve milli mücadelemizin tüm kahramanlarını saygı ve rahmetle anıyoruz.

"Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın."

Mrt

8 Mart Dünya KAdınlar Günü dolayısıyla Elektrik-Elektronik Teknolojisi öğretmenimiz Sena SEZGİN, öğretmen ve öğrencilerimize basit elektrik kazaları ile başetme ve bilinmesi gereken basit kuralları uygulamalı bir şekilde anlattı, okul ideresinin ikramı ile Kadınlar Günü kutlandı.

Mrt

Ülkemizde başlatılan su verimliliği seferberliği kapsamında Fizik Öğretmenimiz Gürcan ÇETİNKAYA, muslukların daha verimli kullanılması amacıyla sensörlü muslukların ağızlarındaki kireçli tapaları temizledi ve ayarlarını değiştirerek daha tasarruflu akmasını sağladı.

Mrt

Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleştirilen "Deprem Anı ve Tahliye Tatbikatı" başarıyla tamamlandı. Öğrencilerimiz siren sesiyle birlikte çök, kapan, tutun yaparak bekledikten sonra tahliye edilerek okulumuzdaki deprem toplanma alanına geçtiler.

Mrt

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında Kütüphanecilik Kulübü öğrencileriyle okulumuzun kardeş okulu Kahraman llkokuluna gidildi.Öğrencilerimizin yapmış olduğu kampanya ile toplanan kitaplar hediye edilerek kitap okuma etkinliği gerçekleştirildi.

Mrt

Atık malzemeleri geri dönüştürerek hammadde elde eden Kaya Geri Dönüşüm Tesisine ve Aydın Arkeoloji Müzesine gezi düzenledik.

Mrt

"Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında "Deyimlerimizi ve Atasözlerimizi Resimleme" etkinliği Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Ahmet YÖRÜR tarafından yürütülmüş ve sınıflarımızda en beğenilen resimler okul panomuzda sergilenmiştir.

Mrt

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenlerimiz Aslı DUMAN ve Bünyamin ÇİFTÇİ tarafından sınıflarımızda "Anlat Bakalım" etkinliği gerçekleştirilmiştir.

Mrt

26 Şubat - 3 Mart 2024 Vergi Haftasında öğrencilerimize vergi bilincinin yerleşmesi, vergi konusunda bilgilenmeleri ve farkındalıklarının artması amacıyla EBA içerik yönetim sisteminden "Vergi Bilinci Geliştirme" eğitimleri verilmiştir.