Stem çalışmalarımızdan örnekler.

Ara

İlçe Sağlık Müdürlüğü Diyetisyen Hekimlerinden Dyt. Şevkinaz KALLEM, 11.sınıf öğrencilerimize Şeker Hastalığı(Diyabet) konulu seminer düzenledi.

Ara

Feride Raşit Kalkan Ortaokulunun 8.sınıflarına online olarak okul ve alan tanıtımımızı yaptık.

Kas

Gelişim rüzgarı projesi etkinliği kapsamında 9. ve 10. sınıflarımıza, Rehber Öğretmenimiz Adem ÇOBAN tarafından madde bağımlılığı semineri verildi.

Kas

10-C sınıfı öğrencimiz Serdal MENTEŞ "10 Kasım Atatürk'ü Anlama ve Anlatma" konulu kompozisyon yarışmasında ilçe birincisi oldu. Öğrencimizi tebrik ederiz.

Kas

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Cemile KARA, Rehber Öğretmeni Aylin EROL eşliğinde yemin ederek asaletine hak kazanmıştır. Görevinde başarılar dileriz.

Kas

Okulumuz ile Çine Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü arasında 'Atıkların Dönüşümü ile Okulumu Güzelleştiriyorum' projesinin protokolü imzalandı. Protokol kapsamında öğrencilerimiz, atık tahtalardan piknik masası yapımına başladı.

Kas

Covid-19'la mücadele kapsamında okulumuz ögrencileri aşılarını oldular.

Ekm

98 yıl önce bize böylesine özel  bir hediye veren, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve onun aziz silah arkadaşlarını, şehitlerimizi, gazilerimizi sonsuz sevgi ve saygıyla anıyor; Yüce Türk Milletinin Cumhuriyet Bayramı'nı en içten dileklerimizle kutluyoruz.

Ekm

2021/2022 Okul aile birliği olağan genel kurul toplantısı ve veli toplantısını 14.10.2021 tarihinde saat 14:00'de okulumuz konferans salonunda yaptık. Toplantıya başkanlık eden Müdür Yardımcımız Behiye AKAR gündem maddelerine göre toplantıyı yürüttü. Okul Müdürümüz Osman Serdar OMATÇA, açılış konuşmasını yaptı, okulumuzun işleyişi hakkında velilerimizi bilgilendirdi. Okul aile birliği yönetim kurul raporu okundu ve ibra edildi. Okul aile birliği denetleme raporu, Okul aile birliği denetim kurul üyesi Hakan GÜNEŞLİLER tarafından okundu ve ibra edildi. Velilerimiz arasından yeni okul aile birliği oluşturuldu. Toplantıya katılım gösteren velilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Afet'e hazırlık haftası kapsamında okulumuzda öğretmenlerimiz tarafından afet öncesi, afet sırasında ve afet sonrası alınabilecek önlemler ve tedbirler anlatıldı.Özellikle bölgemizde sık tekrar eden yangın ve deprem gibi doğal afetlerin üzerinde duruldu. Deprem tatbikatı yapılarak, binanın 30 saniyede boşaltıldığı görüldü.Tatbikat sonrası Matematik Öğretmenimiz Engin UZUN, öğrencilerimize olası bir deprem durumunda depremden nasıl korunulması gerektiği, nasıl hareket edilmesi gerektiği hakkında bilgilendirme yaptı.

Ekm

İstiklal Marşımızın kabulünün 100. yılı dolayısıyla Cumhurbaşkanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğünün katkılarıyla hazırlanan "Akif" filmini öğrencilerimizle buluşturduk. AMP 9-A sınıfı öğrencilerimize ve Makine Teknolojileri Atölye Şefimiz İbrahim ERGE'ye etkinliğe katıldıkları için teşekkür ederiz.

Ekm

14 Ekim 2021 tarihinde saat 14:00'de okulumuzun konferans salonunda okul aile birliği toplantımız vardır, tüm velilerimizin katılımlarını bekliyoruz.

Eyl

Eski Çine Köyü'nde bulunan Ahmet Gazi Camii (Ulu Cami)'nde 34.Ahilik Haftası Kutlama programına Okul Müdürümüz Osman Serdar OMATÇA, Elektrik-Elektronik Teknolojileri Alan Öğretmenimiz Kamil ASLAN ve okulumuz AMP 9-C sınıfı öğrencileriyle katıldık.

Eyl

1977-1980 yılları arası okulumuzda öğrenci olan, 20.12.1982 tarihinde okulumuzda Elektrik Teknisyeni olarak göreve başlayan personelimiz Mustafa ÖNER, 39 yıllık özverili hizmetinin sonunda, 16.09.2021 tarihinde emekliye ayrıldı.

Çine Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ailesi olarak hizmetlerinden dolayı kendisine çok teşekkür eder, sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir emeklilik hayatı dileriz.