AYDIN / ÇİNE - Çine Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Kas

Okulumuz Makine ve Tasarım Teknolojisi Alanı tarafından yapılan ve Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından tasarımı tescillenen 3D yazıcımız için Makine Tekn. Alanı Öğretmeni İbrahim ERGE'ye teşekkür ederiz.

Kas

Kaltun Madencilik ile Maden Teknolojisi Atölyemizin donatılması, öğrencilerin istihdamı ve mühendislerin derslere destek vermesi konularında Mesleki Eğitim İşbirliği Protokolü imzaladık.

Kas

Maden Teknolojisi Alanı öğrencileri için koruyucu gözlük ve baret hediye eden Kaltun Maden San. ve Tic. A.Ş. 'ne teşekkür ederiz.

Ekm

Aydın İşkur Meslek Danışmanları tarafından "İş Arama Teknikleri ve Meslek Edindirme" hakkında seminer verildi.

Ekm

Çine İlçe Emniyet Müdürlüğü, Trafik Denetleme Büro Amiri Komiser Selim TÜRKSEVER tarafından öğrencilerimize "Trafik Kuralları ve Güvenliği" hakkında bilgilendirme sunumu yapıldı.

Ekm

2022-2023 Eğitim/Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul Toplantımızı yaptık. Toplantıya katılan velilerimize ve yeni seçilen Okul Aile Birliği üyelerimize başarılar dileriz.

Ekm

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Sadık YAVUZKAN ve Şube Müdürümüz Sayın Ayşe AKTAŞ, okulumuzdaki İstiklâl Marşı törenine katıldı.

Ekm

2022/2023 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul toplantımız 20.10.2022 tarihinde, Saat 14:00 de okulumuz konferans salonunda olacaktır.Tüm velilerimizi bekliyoruz.

Eyl

19 Eylül Gaziler Günü kutlu olsun.

Eyl

2022-2023 Eğitim/Öğretim yılı açılış törenini Okul Müdürümüz Osman Serdar OMATÇA ve Kıdemli Öğretmenimiz Şenol DİRİK'in açılış konuşmalarıyla gerçekleştirdik.Yeni eğitim ve öğretim yılının ülkemize, milletimize ve eğitim camiamıza iyilik, güzellik ve başarı getirmesini diliyoruz.

Eyl

Okulumuz Makine Teknolojisi Alanı AMP 12-A sınıfı öğrencisi İbrahim ÜNAL, 03 Eylül 2022 günü elim bir trafik kazası sonucu yaşamını yitirmiştir. Çine Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ailesi olarak, kendisine Allahtan rahmet, kederli ailesine sabır dileriz. Mekanı cennet olsun.

Ağu

eTwinning projesi kapsamında kalite etiketi alan öğretmenlerimiz Yusuf Onur ÖGE, Aylin EROL, İbrahim ERGE, Gülşah DEMİRAYAK, Sinem POYRAZ ÖZTÜRK ve Emine CAN YURT ' u tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Tem

15 Temmuz 2016 tarihinde FETÖ terör örgütü tarafından yapılan darbe girişimine karşı aziz milletimizin tekvücut olarak yazdığı destanın üzerinden altı yıl geçti. Bir milli mücadele direnişi olan bu destan, '15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü' etkinlikleri kapsamında ülkemizin her yerinde olduğu gibi ilçemizde de büyük bir coşkuyla idrak edildi.

Haz

2021/2022 Eğitim-Öğretim yılı kapanış törenimizi gerçekleştirdik. Çeşitli proje ve etkinliklerde görev alan öğrencilerimizi Okul Müdürümüz Osman Serdar OMATÇA ödüllendirdi.

Haz

10-D sınıfı öğrencilerimiz Mehmet Dündar ve Mustafa Türk'ün hazırladığı Karagöz ve Hacivat gösterisini zevkle seyrettik. Türk Dili ve Edebiyat dersi öğretmenimiz Bedriye Öztürk'e katkılarından dolayı teşekkür ederiz.