Ekm

“15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü Anma Etkinlikleri” kapsamında  "Türkiye Yüzyılının Kahramanları" temalı resim sergisine katılan öğrencilerimiz ve eserleri.

Ekm

28-29 Eylül'de biz de TEKNOFEST İzmir deydik. Gezi öğrencilerimizin yeni teknolojileri görmesini, milli ulusal ürettiğimiz teknolojileri tanımasını sağladı.

Eyl

Okulumuz Muhasebe ve Finansman Alanı Öğretmenimiz Mustafa ÇELİK geçirdiği bir rahatsızlık sonucu vefat etmiştir.

Cenazesi yarın İncirliova Merkez Camiinde kılınacak öğle namazına müteakip defnedilecektir.

Çine Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Ailesi olarak kendisine Allah´tan rahmet, yakınlarına ve tüm sevenlerine sabırlar dileriz. Başımız sağolsun.

Ağu

30 Ağustos Zafer Bayramı'nı büyük bir coşkuyla kutluyor, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere vatanımız uğruna canlarını feda etmiş tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve saygı ile anıyoruz.

Haz

Telafi eğitimine başvuracak öğrenciler için başvuru takvimi ve telafi eğitimi verecek okulların listesi.

Haz

Sürdürülebilir bir dünyayı önemsiyoruz ve elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Okulumuzda 5 Haziran Dünya Çevre günüyle ilgili yaptığımız etkinlikler kapsamında yaşlı ve kızgın  dünyamızı nasıl  sakinleştiririz diye düşündük. Geri dönüşüm malzemeleriyle yaptığımız satranç takımı, saksı ve doğal gübrenin yanı sıra, doğal malzemelerle; temizlik sirkesi, böcek ve sivrisinek kovucu yaptık. Bunların yanı sıra son icadımız olan doğa dostu tohumsaçar sayesinde çocukluğumuzun oyuncağı olan sapanla geleceğe bir iz bırakıyoruz. Tohumlar ağaca dönüşüyor.

Haz

Gelişim rüzgârı projesi kapsamında Satranç kulübü danışman öğretmenimiz Yusuf Onur ÖGE tarafından satranç turnuvası düzenlendi.

Haz

Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğünün "Akif'in Sözü, Cumhuriyetin Yüzü" temalı kompozisyon yarışmasında il birincisi olan 10-E sınıfı öğrencimiz Hasan Atakan ZENGİN'i tebrik ederiz.

Haz

İlçemiz İş Sağlığı Güvenliği Uzmanı Ersen GÜNERGİN, seneye staja gidecek 11.sınıf öğrencilerimize "İş Sağlığı ve Güvenliği" eğitimi verdi.

May

Okulumuz tarafından hazırlanan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı Yüksel Yalova Stadında coşkuyla kutlandı. Öğrencilerimizin hazırladığı final gösterisi seyirciler tarafından çok beğenildi.

May

Mesleki ve Teknik Eğitimi Tanıtma çalışmaları kapsamında Akçaova Ortaokulu 8.sınıf öğrencilerine okulumuzdaki alanların tanıttık. Atölyelerimizdeki çalışmalardan örnek uygulamaları birlikte yaptık.

May

Teknolojinin gelişmesi ile birlikte çocuklarda görülen hastalıkların da yön değiştirdiği söylenebilir. İnsan yaşamının merkezine yerleşen teknolojik aletler ve internet, toplumun ve ailenin sosyal yapısından eğitim sistemine kadar hayatın birçok alanını etkiler. Teknolojinin, bireylere birçok alanda sağladığı yararların yanı sıra özellikle çocuklar üzerinde birtakım duygu ve davranış problemlerine yol açabilmektedir. Bu problemlerden bir tanesi de çocuklarda internet bağımlılığıdır. Çocukların internet ve bilgisayar kullanımları üzerindeki kontrollerini kaybetmesi ve bunları ölçüsüz olarak kullanmaya başlaması şeklinde seyreden bu durum, çocuğun sağlıklı gelişimi için üzerinde durulması gereken ve psikolojik tedavi gerektirebilen oldukça ciddi bir sorundur.

Nis

Ramazan ayı dolayısıyla okulumuz 11\D sınıfından Mustafa Türk ve Mehmet Dündar’ın Edebiyat Öğretmenleri Nazife Özge Karakoç rehberliğinde hazırlamış oldukları,  Karagöz ve Hacivat oyunu tüm öğrencilerimize sergilendi. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Nis

Mesleki ve Teknik Eğitimi Tanıtma Çalışmaları kapsamında İlçemiz Feride Raşit Kalkan Ortaokulu 8.sınıf öğrencilerine okulumuzdaki alanlarımızın tanıtımlarını yaptık.

Nis

"Gelişim Rüzgarı Projesi " kapsamında okulumuz 9. ve 10. sınıf öğrencilerine Rehber Öğretmenimiz Ahmet Rifai LALE tarafından"Madde Bağımlılığını Önleme" ile ilgili seminer verildi.