Şbt

"Mesleki ve Teknik Eğitimi Tanıtma" çalışmaları kapsamında okulumuzda Mustafa Türkoğlu Ortaokulu 8. Sınıf öğrencilerini ağırladık. Mesleki eğitimin öneminden bahsederek okul tanıtımımızı yaptık.

Şbt

"Çocuklarımız İlk Yardımla Dah Güvende" projesi kapsamında öğrencilerimize ilk yardım semineri verilmiştir. Eğitimi veren Lütfiye GÖKDAŞ ve Aylin KAYA öretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

2022/2023 Eğitim-Öğretim yılı 1.dönemini tamamladık. Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize iyi tatiller dileriz.

Ock

Öğrencilerimiz Mehmet Dündar ve Mustafa Türk, Bilim Kahramanları Derneği ve Pfizer işbirliği ile yürütülen "Bilim Gençlerle Kazanacak" projesi kapsamında "Enerji Depolamanın Önemi ve Batarya Teknolojileri" online etkinliğinde okulumuzu başarı ile temsil etmişlerdir.

Ock

Okulumuz Bilişim Teknolojileri Alanı tarafından tasarlanan yeni okul logomuz, Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından tasarımı tescillendi.

Ock

"Gelişim Rüzgarı Projesi" kapsamında öğrencilerimizle Kuvâ-yı Milliye Müzesini ziyaret ettik. Kurtuluş Savaşı'nda Kuvâ-yı Milliye güçlerini anlatan eserleri inceledik.

Ock

Öğrencilerimizle Adnan Menderes Demokrasi Müzesini ziyaret ettik. Müze görevlilerince öğrencilerimize müzede yer alan bilgi ve belgeler ışığında döneme ait bilgilendirme yapıldı.

Ock

AKİS (Aydın Kazanım İzleme Sistemi) projesi kapsamında 12.sınıf öğrencilerimiz için kazanım değerlendirme sınavı yapıldı. Öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ock

Okulumuz 9. ve 10. sınıf öğrencilerine Müdür Yardımcımız Muammer BAYRAK tarafından "Hijyen Eğitimi" verildi.

Ara

"10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü" sebebiyle konferans salonumuzda İnsan Hakları ve Demokrasi Haftası kutlandı. Programı hazırlayan öğretmenlerimiz Osman SAVAŞ, Damla DEMİRCAN, Esra COŞKUN ve görev alan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Toplum Sağlığı Merkezinde görevli Dr. Dilara ÖZALP tarafından öğrencilerimize "Akıllı İlaç Kullanımı" semineri verilmiştir.Seminerde öğrencilerimiz ilaç kullanımının önemi ve doğru kullanımı hakkında bilgilendirildi.

Ara

"Gelişim Rüzgarı Projesi" kapsamında okulumuz öğrencilerine Rehber Öğretmenimiz Ahmet Rifai LALE tarafından "Psikososyal Gelişim" ile ilgili seminer verildi.

Ara

Okullarda diyabetin daha iyi anlaşılmasını ve okul ortamında diyabetli çocukların desteklenmesini sağlamak için Toplum Sağlığı Merkezinde görevli Dr.Dilara ÖZALP ve Hem. Sibel GÜNGÖRDÜ tarafından öğrencilerimize "Okullarda Diyabet Eğitimi Programı" semineri gerşekleştirildi.

Kas

Okulumuz Maden Teknolojileri Alanı derslerinde kendi bilgi, birikim ve tecrübelerini öğrencilerimize aktaran Kaltun Mad. Tek. Çizim Sorumlusuna, Meden ve Jeoloji Mühendislerimize ve İnsan Kaynakları Müdürümüze çok teşekkür ederiz.

Kas

Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemak ATATÜRK'ün ebediyete irtihalinin 84. yıl dönümü nedeniyle okulumuzda anma programı düzenlendi. Programı hazırlayan Edebiyat Öğretmenlerimize ve görev alan öğrencilerimize teşekkür ederiz.