Nis

Okulumuz ile UYSAL Torna-Kaynak Atölyesi İşletmesi arasında imzalanan Mesleki Eğitime Destek ve İşbirliği Protokolü çerçevesinde Makine ve Tasarım Teknolojisi Alanı öğrencileri için alınan eğe takımları Okul Müdürümüz Osman Serdar OMATÇA'ya teslim edilmiştir.

Nis

Mesleki tanıtım ve yönlendirme çalışmaları kapsamında Çine Feride Raşit Kalkan Ortaokulu 8. sınıf öğrencilerine okulumuzun ve alanlarımızın tanıtımını yaptık. Mesleki eğitimin öneminden bahsederek okulumuzda misafir ettik.

Nis

İşkur Aydın İl Müdürü Sayın Rahmi TERZİ okulumuzu ziyaret etti, öğrencilerimize iş ararken karşılaşacakları zorluklar ve dikkat etmeleri gerken hususlar hakkında bilgi verdi.

Nis

28 Mart- 3 Nisan 2022 Kütüphane haftası etkinliklerimiz.

Nis

Meslek lisesi öğrencilerimiz ailelerle buluşmaya devam ediyor.

Nis

Gelişim rüzgarı projesi kapsamında Rehber Öğretmenimiz Adem ÇOBAN tarafından "Psikososyal Eğitim Desteği" semineri düzenlenmiştir.

Mrt

Okulumuzda açılan İş Pedagojisi kursunu başarıyla tamamlayan ustalarımızı iş yerlerinde ziyaret ederek "Usta Öğretici" belgelerini kendilerine takdim ettik.

Mrt

Çine Feride Raşit Kalkan Ortaokulu 8.sınıf öğrencileri bugün bizimleydi. Okulumuzun ve alanlarımızın tanıtımını yaptık.

Mrt

"18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü" okul programını hazırlayan öğretmenlerimiz Osman Savaş, Esra Çoşkun, Bedriye Öztürk, İlker Uyar, Damla Demircan, Emine Can Yurt ve görev alan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

STEM ile Yeni Nesil Meslek Lisesi e-Twinning projesi kapsamında hazırlamış olduğumuz STEM Atölyesi açılışını Kaymakamımız Sayın Turan ERDOĞAN ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Sadık YAVUZKAN'ın teşrifleriyle gerçekleştirdik.

Mrt

Okulumuzda deprem tatbikatını başarıyla uyguladık.

Mrt

İstiklal Marşımızın, TBMM tarafından kabul edilişinin 101. yıldönümünü kutluyor, İstiklal Marşımızın yazarı Mehmet Akif ERSOY ve Büyük Önder Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşlarını, ebediyete intikal etmiş bütün şehitlerimizi şükranla ve saygıyla anıyoruz.

Mrt

Aydın'da yapılan okullar arası spor tırmanış yarışmasında takım olarak A grubunda 1., B grubunda 2. olduk. Ferdi olarak A grubunda Mehmet ÇATALKAYA 1., Yüksel Arda AYDIN 3. oldu. B grubunda ferdi olarak Bilal DİNÇ 3., Kaan BARZAN 4. oldu. Sporcularımızı tebrik ediyoruz.

Mrt

"Gelişim Rüzgarı" projesi kapsamında "Kariyer Günleri" etkinliğinde konuklarımız Mustafa Çıldır Hava Lim. Sah. Güv. Ege İHA Filo Komutanlığında görevli Yzb. Okan Uğur YURT, Kd. Ütğmn. Ramazan ÖZTAŞ ve Ast. Kd. Üçvş. Mehmet Akif KURAN'dı. Kendilerine sunum için teşekkür ediyoruz.

Mrt

Mesleki tanıtım ve yönlendirme çalışmaları kapsamında ilçemiz Namık Kemal Ortaokulu 8.sınıf öğrencileri ile birlikte atölye ve laboratuarlarımızda uygulama yaptık, birlikte ders işledik.