Haz

Dostluğun, centilmenliğin ve birlikteliğin ön planda olduğu futbol turnuvamızı AMP 12-B sınıfı kazanmıştır. Turnuvayı organize eden ve maçları yöneten Metin GÜNGÖRDÜ öğretmenimize teşekkür ederiz.

Haz

"Temel Eğitimde 10 Bin Okul Projesi" kapsamında okulumuzda Mustafa Türkoğlu Ortaokulu 8. Sınıf öğrencilerini ağırladık. Mesleki eğitimin öneminden bahsederek okul tanıtımımızı yaptık.

Haz

"5 Haziran Dünya Çevre Günü" dolayısıyla Kamil ASLAN ve Metin GÜNGÖRDÜ öğretmenlerimizin öncülüğünde AMP 9-C sınıfı ile birlikte okulumuzun çevresini temizleyerek geri dönüşüme kazandırdık.

Haz

"Temel Eğitimde 10 Bin Okul Projesi" kapsamında Cumhuriyet İlkokulu 4.sınıf öğrencileri ile birlikte bilimsel deneyler yaptık.

Haz

Fikri ve Sınai Mülkiyet Okul Temsilcimiz Hakan GÜNEŞLİLER tarafından idareci ve öğretmenlerimize "Fikri ve Sınai Mülkiyet Başvuru ve Tescil Süreci" hakkında bilgilendirme yapılmıştır.

May

Fikri ve Sınai Mülkiyet Okul Temsilcimiz Hakan GÜNEŞLİLER tarafından öğrencilerimize "Fikri ve Sınai Mülkiyet Başvuru ve Tescil Süreci" hakkında eğitim verilmiştir.

May

Okulumuzun ev sahibi olduğu Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Çine Satranç İlçe Temsilciliğinin düzenlediği "19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Satranç Turnuvası" nda öğrencimiz Halil GÜLER üçüncü olmuştur.

May

"Aydın Dijital Dönüşüm Projesi" kapsamında Aydın teknoloji şenliğine iki proje ile katıldık.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını Çine Yüksel Yalova stadında coşkuyla kutladık.

May

Tübitak Bilim Söyleşileri kapsamında Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Ula Ali Koçman MYO öğretim görevlisi Doç.Dr.Özgür CEYLAN ile "Bakteriler Konuşur Mu?" konulu söyleşi gerçekleştirdik.

May

Çine İlçe Milli Eğitim Müdürülüğünde İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı olarak görev yapan Ersen GÜNERGİN tarafından öğrencilerimize "Çalışanların Temel İş Sağlığı ve Güvenliği" eğitimi verildi.

May

Gelişim rüzgarı projesi kapsamında okulumuzda satranç turnuvası düzenlenmiştir.

May

Mesleki Tanıtım ve Yönlendirme çalışmaları kapsamında Namık Kemal Ortaokulu 8.sınıf öğrencilerine okulumuzun ve alanlarımızın tanıtımını yaptık.

May

5-13 Mayıs Bilişim teknolojileri alanında farkındalık ve gelişim çalışmaları kapsamında Bilişim Tekn. Öğretmenimiz Sinem P. ÖZTÜRK "Teknoloji Haberleri" konulu pano hazırlamıştır.

Nis

Gelişim Rüzgarı projesi kapsamında Alabanda Antik Kenti ve Çine Organize Sanayi Bölgesine gezi düzenledik.